Contract tot einde carrière voor Wout van Aert

Contract tot einde carrière voor Wout van Aert

Wout van Aert heeft zijn contract, dat in 2026 afliep met Team Visma Lease a Bike, verlengd tot het einde van zijn carrière. “Dat is een unicum in onze sport, maar daar hoefden we allebei niet lang over na te denken”, zegt Richard Plugge, CEO van Team Visma Lease a Bike.

Richard Plugge: “Wout is natuurlijk een fantastische renner met een geweldig palmares. Hij is een alleskunner: een sprinter, een klassieke renner, een tijdrijder en op zijn beste dagen wint hij ook nog eens een bergrit zoals de befaamde zege op de Mont Ventoux in de Tour de France. Maar daarnaast is Wout echt een belangrijke cultuurdrager geworden, een onmisbare schakel in onze ploeg. Hij is een leider en een teamplayer. Hij is een renner die anderen in de ploeg ook beter maakt, alleen al door zijn inzichten en charisma. Wij zijn enorm blij met hem en gelukkig is dat wederzijds.”

Wout van Aert onderschrijft de woorden van zijn CEO: “Ik hoefde niet lang na te denken toen dit idee op tafel kwam. Allereerst omdat we bij Team Visma Lease a Bike werken met de beste mensen en de beste materialen. Samen zijn we constant op zoek naar verbetering, waardoor we individueel maar ook als ploeg blijven ontwikkelen. Daar heb ik veel succes aan te danken, dat doen we echt samen. Maar daarnaast voel ik me heel erg thuis in deze ploeg, dat is voor mij heel erg belangrijk. Deze ploeg is uniek en past al vijf jaar bij me en dat wil ik graag zo houden. Daarom heb ik besloten om hier voor altijd te blijven, en dat voelt heel goed.”

Bron: persbericht Team Visma Lease a Bike - fotocredit TFoto

 




Zoeken

Kalender

september 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!