Een hele winter Wuyts en Herygers, ook op Telenet

Een hele winter Wuyts en Herygers, ook op Telenet

Hoort u graag Michel Wuyts en Paul Herygers tegen elkaar bezig? Dat treft: komende winter neemt het duo gewoon het hele crossseizoen voor zijn rekening. Zowel bij Sporza als bij Telenet. Ondertussen weten we ook welke Superprestigewedstrijden op welke zender worden uitgezonden.

De Bpost Bank Trofee blijft dus -zoals de voorbije jaren- door Sporza gecoverd. De Wereldbeker verhuist dan weer van Sporza naar Telenet, weliswaar met ondersteuning van de VRT, maar Michel Wuyts -ongetwijfeld met Paul Herygers als vaste sidekick- zal ook op Telenet de kijkers van commentaar voorzien.

Los daarvan zullen Wuyts en Herygers ook de live-coverage van de Hansgrohe Superprestigemanches, die van VIER deels naar Telenet en deels naar Sporza verhuizen, verzorgen.

Ruddervoorde, Gavere en Hoogstraten op Sporza

In de wandelgangen geraakte de voorbije dagen trouwens bekend dat de wedstrijden van Ruddervoorde, Gavere en Hoogstraten op Sporza te zien zullen zijn. De andere (Gieten, Zonhoven, Francorchamps, Diegem en Middelkerke) zijn op Telenet te bekijken.

Hebt u er nog niet genoeg van? Dan hoort u ongetwijfeld ook de stemmen van Wuyts en Herygers tijdens de wedstrijden van Neerpelt, Erpe-Mere, Niel, Hasselt, Kruibeke, Overijse, Boom, Otegem, Leuven, Zonnebeke en de nationale (Lille) en wereldkampioenschappen (Zolder). In totaal zijn dat minstens 35 wedstrijddagen.

Deze winter dus geen Philippe Maertens, Geert Wellens of Chris Mannaerts meer. VIER geeft zijn veldrit- (en bij uitbreiding de rest van zijn sportaanbod) immers volledig uit handen.

Foto: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

juni 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!