Vzw Cyclocross Vorselaar neemt AA Drink-BRIS team over

Vzw Cyclocross Vorselaar neemt AA Drink-BRIS team over

Minder positief nieuws uit het kamp van het AA Drink-BRIS damesteam van Geert Wellens. Taverne De Luihoeve, sponsor en waarvan medeoprichter Frank Hannes van het team de eigenaar was, is failliet. Vzw Cyclocross Vorselaar neemt het team nu over. "Zo kan ik mijn droom verder verwezenlijken", aldus Geert Wellens.

AA Drink-BRIS is het team van Geert Wellens, met het jonge talent Laura Verdonschot als één van de belangrijkste rensters. Begin dit seizoen boven de doopvont gehouden, maar wel voortgevloeid uit de 'Luihoevecrossers'. "Dat team startte ik samen met Frank Hannes -eigenaar van de Luihoeve- en Sven Beelen op", aldus teammanger Geert Wellens. Ook bij AA Drink - BRIS bleef Hannes (in het midden op de foto) actief als sponsor en in het management.

Maar daar is onlangs een einde aan gekomen. De Meerhoutse taverne is failliet en Hannes maakt ook geen deel meer uit van het team. "Gelukkig is er snel een oplossing gekomen", aldus een opgeluchte Geert Wellens. "De vzw Cyclocross Vorselaar neemt het team over, zodat ik toch mijn droom kan blijven waarmaken. Sinds 1 januari is het team van mij en heeft Hannes er niets meer mee te maken. Alleen wil ik bij deze nog mijn dank uiten aan de andere sponsors, die mij blijven steunen en in het project geloven."




Zoeken

Kalender

juli 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!