Velofollies 2025

Fem van Empel : 'Ik weet waar ik mee bezig ben.'

Fem van Empel : 'Ik weet waar ik mee bezig ben.'

"Dat ik nu vandaag niet won is wel wat ingecalculeerd", zei Van Empel na afloop van de Superprestige Overijse. Toen een collega-journalist vroeg of het voor haar lastig was om te verliezen, reageerde ze onmiddellijk op korte wijze met de vraag of de hij vond dat ze met een tweede plaats verloren was ...

Fem van Empel maakt zich geen zorgen dat ze niet aan winnen toekwam.
"Gezien het andere wegprogramma dat ik dit jaar heb gereden en een daardoor bewustere andere opbouw kan ik dit plaatsen. Ik stond op alle wedstrijden die ik tot op heden reed in het veld op het podium. En weet best wel wat ik aan het doen ben. De spanning die het publiek vandaag en in andere wedstrijden te zien kreeg, en de verschillende winnaars zo vroeg op het seizoen komen de sport alleen maar ten goede."

De 22-jarige 's-Hertogenbosche van Team Visma-Lease a Bike combineert volgend weekend de zware Koppenbergcross met het EK. "Het wordt zeker lastig maar ik hou wel van zo'n uitdagingen en van mooie truien. Als alles volgens plan loopt zal het vliegtuig ons tijdig naar Spanje brengen. We hebben daar zelf geen invloed op maar ik ga ervan uit dat alles goed komt.", aldus Fem van Empel.

Lieven Verheyen - fotocredit TFoto

Meer uitslagen SP Overijse klik hier

Info Koppenbergcross klik hier

 




Zoeken

Kalender

oktober 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!