Velofollies 2025

Alvarado zegeviert ook op Heerderstrand

Alvarado zegeviert ook op Heerderstrand

Ceylin del Carmen Alvarado had naar eigen zeggen niet beste benen maar wist toch de zege naar zich toe te trekken in Heerde. Inge van der Heijden en Laura Verdonschot werden respectievelijk tweede en derde.

Inge van der Heijden startte zoals zijn dat kan sterk en bepaalde rondenlang het tempo op de kop van de wedstrijd. Achter de Crelan-Corendonrenster volgden haar teamgenote Manon Bakker, Laura Verdonschot en Ceylin del Carmen Alvarado.  Laatstgenoemde moest even de rol lossen, net als Bakker, die de metgezelles moest laten rijden.

Na een fietswissel wist Alvarado zich te herpakken en we kregen een koptrio. In de voorlaatste ronde draaide Ceylin de gashendel wat meer open en ze wist al snel enkele meters voor te nemen. Die gaf ze niet meer prijs en soleerde naar haar 3de zege op vier wedstijden dit veldritseizoen.

"Inderdaad. Ben ik zeker blij mee.", zei kort na afloop. "Ik had niet de beste benen vandaag. Maar heb niet opgegeven." Na de fietswissel, met andere banden, ging het dan een stuk beter.

Inge van der Heijden bolde niet veel later dan haar landgenote als tweede over de finish. Laura Verdonschot, die wedstrijd mee kleur gaf, vervolledigt het podium als derde.  

Ook in de voor de dames gereden reeksen zegevierde Nederland. Meer uitslagen klik hier

Fotocredit TFoto




Zoeken

Kalender

oktober 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!