Lars van der Haar baalt

Lars van der Haar baalt

Lars van der Haar toonde zich sterk in de Superprestigewedstrijd in Ruddervoorde. Eli Iserbyt won de race, de Nederlandse kampioen moet zich tevreden stellen met de tweede stek en daar baalt de Baloise Trek Lion toch wel even om.

"Als renner wil je steeds winnen. Wat maakt dat ik hier toch wat sta te balen", vertelde Lars van der Haar ons nadat hij eerst de tv te woord had gestaan. "Ik denk ook te mgen stellen een mooie wedstrijd te hebben gereden. Alleen kreeg ik Eli er in de finale niet af."

De Nederlander koos ervoor om zelf het tempo te bepalen. "Als ik dat niet had gedaan, konden Iserbyt en Vanthourenhout het ploegenspel gaan spelen. Dat had me zeker in de verdediging gebracht. Door zelf het initiatief te nemen, hoopte ik dat de anderen in de fout zouden gaan."

Het resultaat in Ruddervoorde laat alvast zien dat de renner van het Baloise Trek Lionsteam in vorm is om de Europese titel te pakken. "Met Pim Ronhaar, Joris Nieuwenhuis en Ryan Kamp hebben we in elk geval een sterk blok om het tegen de Belgen op te nemen. En ook andere landen gaan we zeker niet onderschatten."

Volledige X²O Badkamers Trofee

Naast het dubbele weekend van Ruddervoorde en Maasmechelen komt van der Haar ook nog op de Koppenberg aan de start. "Het kan zijn dat niet iedereen voor zo'n programma kiest. Maar ik heb de intentie om de volledige X2O kalender af te werken. En daar hoort de Koppenberg gewoon bij.", aldus Lars van der Haar.

Uitslagen SP Ruddervoorde klik hier

Info Koppenbergcross klik hier

Tekst Lieven Verheyen - fotocredits TFoto

RUD_4837 podium heren.jpg (209 KB)

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!