Vlaanderens Mooiste met stip genoteerd

Vlaanderens Mooiste met stip genoteerd

Na Milaan-Sanremo is de Ronde van Vlaanderen het tweede wielermonument van dit wegseizoen. Voor Team Jumbo-Visma is ‘Vlaanderens Mooiste’ één van de hoofddoelen van het jaar. “Deze wedstrijd staat met stip genoteerd”, zegt Wout van Aert.

Team Jumbo-Visma kan dit seizoen, wat het Vlaamse werk betreft, best al tevreden zijn met de zege van Wout van Aert in de E3 Harelbeke (lees hier) en winst met Laporte in Gent-Wevelgem en Dwars door Vlaanderen. Maar de zege binnenhalen in de Ronde van Vlaanderen staat daar toch een stukje boven.
“Ik denk dat ik niet moet uitleggen hoe belangrijk deze wedstrijd is voor mij en voor de ploeg. De Ronde is net iets groter dan al de rest.”, klinkt het bij Wout van Aert

De kriebels richting Vlaanderens Mooiste zijn er bij iedereen. “Er is altijd een bepaalde nervositeit. Je merkt aan alles dat de apotheose van het voorjaar nadert. Je wordt meer gevolgd door cameraploegen dan anders en er staan al veel mensen langs de kant tijdens de verkenning. Dat alles maakt deze week wel heel bijzonder.”

Kers op de taart

Na een al uitstekend voorjaar van Team Jumbo-Visma hoopt Van Aert op een ultieme beloning. “Het zou voor ons de kers op de taart zijn als we de Ronde van Vlaanderen ook nog zouden winnen. Het geeft enorm veel vertrouwen dat we al die vorige wedstrijden ook al wonnen, met verschillende renners. We staan aan de start met misschien wel onze beste selectie in jaren. Het is dan ook ons doel om te winnen als ploeg.”, aldus de veelvoudige kampioen

Fotocredit en bron reactie: Team Jumbo-Visma

Info Ronde van Vlaanderen klik hier

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!